Tehnična dokumentacija

Letak akcijska ponudba codex PDF, 1.4 mb   download  
 
 

Pokličite še danes 

+386 080 34 51
in zahtevajte odgovore na vaša vprašanja.

 Ali ... 
 
 

 Brezplačna številka

080 34 51

  
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

codex - ekskluzivno za polagalce keramike

Priprava podlage

Področje veznih sistemov za keramiko, naravni in umetni kamen je bilo v preteklosti vključeno v okvir blagovne znamke UZIN. Prav zato se pri pripravi podlage lahko popolnoma zanesete na njihovo znanje in dolgoletne izkušnje. Rezultat teh so odlični predpremazi, reparaturne in gladilne mase, izravnalne mase, specialna veziva, izolacijske in stabilizacijske podloge, pa tudi inovativni materiali za zatesnitev podlag.

Lepilni sistemi za vgradnjo keramike in kamna

Različne vrste keramičnih ploščic ali kamna zahtevajo različne, specifične načine vgradnje. Lahko so za vgradnjo potrebna tankoslojne cementne malte, disperzijska lepila, lepila na osnovi reakcijske smole ali specialne lepilne malte za kamen - za vse te materiale ima codex pripravljene optimalne rešitve.

Fugiranje ploščic

S fugiranjem strokovno usposobljeni keramičar doda piko na i svojemu delu, zato je fuga v kombinaciji s keramiko ali naravnim kamnom osnova za popoln končni rezultat. Zato je codexov oddelek za raziskave in razvoj še posebno pozornost namenil nadaljnemu razvoju programa fugirnih in tesnilnih mas. Na osnovi najnovejših tehničnih spoznanj je razvil širok spekter izdelkov s povsem novimi inovativnimi rešitvami.